Düşük kalorili dondurma tarifleri nelerdir?
Düşük Kalorili Dondurma Tarifleri
Düşük kalorili dondurmalar sağlıklı bir tatlı alternatifi sunar. İşte birkaç basit tarif:
1. Yoğurt Dondurması
- 2 su bardağı yoğurt (düşük yağlı tercihen)
- 1/2 su bardağı bal veya agave şurubu
- 1 tatlı kaşığı vanilya özütü
Malzemeleri karıştırın, karışımı dondurma kabına dökün ve birkaç saat dondurun.
2. Muzlu Dondurma
- 3 adet olgun muz
- 1 yemek kaşığı limon suyu
Muzları dilimleyip, limon suyu ile karıştırın. Karışımı dondurma makinesinde veya derin dondurucuda dondurun.
3. Hindistan Cevizli Dondurma
- 1 su bardağı Hindistan cevizi sütü
- 1/4 su bardağı sıvı tatlandırıcı (örneğin bal veya akçaağaç şurubu)
- 1 tatlı kaşığı vanilya özütü
Tüm malzemeleri karıştırın, dondurma kabına dökün ve dondurun.
Bu tariflerle, hem sağlıklı hem de lezzetli dondurmalar hazırlayabilirsiniz.
Cevap yazmak için lütfen
.
Aynı kategoriden
- Yeni başlayanlar için sağlıklı beslenme nasıl başlatılır?
- En kolay ve sağlıklı omlet tarifi nedir?
- Dudak Değmez Nedir?
- Yemek pişirme süreçlerinde kullanılan temel teknikler nelerdir?
- Tatlılar İçin Sağlıklı Alternatifler Nelerdir?
- Mutfakta En Pratik Yemek Tarifleri
- Yemek kitaplarından en çok hangi tarifler denemeye değer?
- Itır Çiçeği Nedir ?
- Çorbalar hangi malzemelerle yapılabilir?
- Spor beslenme programları hakkında öneriler nelerdir?
- Günlük yemek tarifi önerileri nelerdir?
- Nohut yemeği nasıl daha lezzetli hâle getirilir?
- İyi bir yemek tarifi uygulaması önerir misiniz?
- Yemek pişirirken hangi malzemelerin kesme/doğrama gerektirdiği nasıl anlaşılır?
- Acemi bir aşçı için mutfakta en temel malzemeler nelerdir?
- Erik Nedir?
- Yemek pişirirken hangi sağlıksız yöntemlerden kaçınmalıyız?
- Yemek pişirirken hangi malzemelerin bir arada kullanılması önerilir?
- Dramaturg Nedir?
- Fırında sebze nasıl kurumadan pişirilir?