En pratik ve hızlı şekilde evde pizza yapımı nasıl olur?
Pratik ve Hızlı Evde Pizza Tarifi
Evde pizza yapmak oldukça basit ve hızlıdır. İşte adım adım yapılışı:Malzemeler
- 1 paket hazır pizza hamuru
- 1 su bardağı domates sosu
- 200 gram rende mozzarella peyniri
- İsteğe bağlı malzemeler (sucuk, mantar, biber, zeytin vb.)
- Baharatlar (kekik, karabiber)
Yapılışı
- Fırını 220 dereceye önceden ısıtın.
- Hazır pizza hamurunu yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirin.
- Domates sosunu hamurun üzerine eşit şekilde sürün.
- Rende mozzarella peynirini pizza sosunun üzerine serpin.
- İsteğe bağlı malzemeleri ilave edin.
- Baharatları serpiştirip fırına verin.
- Pizza altın rengi alana kadar, yaklaşık 10-15 dakika pişirin.
Servis
Pizza fırından çıktıktan sonra dilimleyin ve sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun!
Cevap yazmak için lütfen
.
Aynı kategoriden
- Sağlıklı beslenme için omega yağ asitlerini hangi besinlerden alabilirim?
- Sütü oda sıcaklığında bekletmek yemeklerde ne gibi etkilere sahiptir?
- Yağ seçerken nelere dikkat etmeliyim?
- Temel yemek pişirme teknikleri nelerdir? Öğrenmek için hangi kaynaklar kullanılabilir?
- Sağlıklı beslenme için nasıl pratik yemek tarifleri bulabilirim?
- Sağlıklı beslenme için nasıl pratik yemekler hazırlayabilirim?
- Yemek pişirme becerilerini geliştirmenin en pratik yolu nedir?
- En pratik ve hızlı şekilde bir et yemeğini nasıl pişirebilirim?
- Yemeklerde tat dengesini optimize etmek icin en etkili baharat kombinasyonlari nelerdir?
- Yemek yaparken hangi baharatları bir arada kullanmalıyım?
- Yemek tariflerinde yağ yerine başka malzemeler kullanabilir miyim?
- En basit ve hızlı şekilde bir makarna sosu nasıl yapabilirim?
- Yüksek proteinli atıştırmalıklar nasıl hazırlanır?
- Meksika mutfağı nedir?
- Mayalı hamur neden kabarmaz? Hangi hatalar yapılır?
- Un Neden Tehlikelidir?
- Yemek hazırlarken malzemeler nasıl doğru saklanmalıdır?
- Gastronomide temel bir şefin olmazsa olmaz becerileri nelerdir?
- Yemek yapmaya yeni başlayanlar için en pratik yemek tarifleri nelerdir?
- Yemeklerde fermente urunlerin optimal saklama yöntemleri nelerdir?